AKTUELNI BROJ ČLANOVA: 212
CRNOGORSKI JEZIK ENGLISH LANGUAGE

POPRATNE AKTIVNOSTI UNIJE POMORACA

26/03/2017

Unija Pomoraca C.G. kroz nesebično zalaganje članova Upravnog Odbora se od samog osnivanja pokušava izboriti za povlašteni status ne samo svojih članova nego i onih koji to još nisu.

Neke od takvih akcija su i ostvarivanja pogodnosti kod banaka, što je uspješno realizovano kod NLB banke zahvaljujući njenim rukovodiocima koji su mudrom politikom izašli u susret pomorcima i to, ubijeđeni smo, na obostrano zadovoljstvo. Takva je i Magnus Moto kompanija sa sjedištem u Podgorici i prodajnim objektom u Kotoru, koja našim članovima uz prikaz članske karte daje specijalne popuste na čak šest brendova motocikala i desetinu brendova dodatne opreme. Možemo se i pohvaliti da je Direktor te kompanije Gospodin Vladan Peričić obećao, čak i pismeno se obavezao da će našim članovima uz prikaz članske karte odobriti i popust na modele koji su već na sniženju. Sve detaljnije informacije možete vidjeti na sajtu pod menijem /korisne inofmacije /povoljnosti za članove.
Još jedna ponuda dolazi iz Azalea training centra u Bijeloj. Za sve članove Unije Pomoraca obezbjedili su najnižu cijenu u regionu, tj dodatni popust koji garantuje veliku uštedu na svim kursevima kod ovog trainig centra. Ovu povoljnost su nam i potvrdili naših nekoliko članova, koji su čuvši za to pokušali i uspješno ostvarili taj popust. Takođe detalje o ovoj akciji, kao i proceduru da se dođe do tog popusta možete pronaći na našem sajtu pod menijem / korisne informacije / povoljnosti za članove.

Takođe želimo napomenuti da su obavljeni i razgovori sa nekoliko auto kuća kao i par naftno-trgovačkih kompanija, koje su voljne našim članovima dati odlične ponude, te iste očekujemo u skorijem periodu. Po prijemu ponuda, putem sajta članstvo će biti pravovremeno obavješteno.

Članovi UO Unije su u pregovorima i sakupljanju ponuda na bazi kolektivnog osiguranja naših članova sa vodećim Osiguravajućim kućama u Crnoj Gori čiji će rezultati takođe biti objavljeni na sajtu.

Pored gore navedenih marketinških koraka UO Unije je došao na ideju o izradi zahvalnice svim našim poslodavcima na kojoj bi potpisnici bili gradonačelnici gradova iz kojih dolaze naši pomorci (većina) i naj taj način probati pospješiti status naših pomoraca na ovom trenutno nestabilnom tržištu gdje je sve veće prisustvo ne dovoljno stručnog i jeftinijeg kadra i doprinijeti održavanju mjesta koje našom stručnošću i zaslužujemo. Akcija o prikupljanju potpisa gradonačelnika je u toku i realizacija projekta će biti propraćana na našem sajtu. 

U toku je ostvarivanje kontakata sa organizacijama istog ili sličnog profila iz drugih zemalja svijeta i razmjena iskustava što smatramo može donjeti unaprijeđivanju u radu naše Unije kao i dodatne benefite za naše članove.