AKTUELNI BROJ ČLANOVA: 537
CRNOGORSKI JEZIK ENGLISH LANGUAGE

POPRATNE AKTIVNOSTI UNIJE POMORACA

Unija Pomoraca C.G. kroz nesebično zalaganje članova Upravnog Odbora se od samog osnivanja pokušava izboriti za povlašteni status ne samo svojih članova nego i onih koji to još nisu.

Neke od takvih akcija su i ostvarivanja pogodnosti kod banaka, što je uspješno realizovano kod NLB banke zahvaljujući njenim rukovodiocima koji su mudrom politikom izašli u susret pomorcima i to, ubijeđeni smo, na obostrano zadovoljstvo. Takva je i Magnus Moto kompanija sa sjedištem u Podgorici i prodajnim objektom u Kotoru, koja našim članovima uz prikaz članske karte daje specijalne popuste na čak šest brendova motocikala i desetinu brendova dodatne opreme. Možemo se i pohvaliti da je Direktor te kompanije Gospodin Vladan Peričić obećao, čak i pismeno se obavezao da će našim članovima uz prikaz članske karte odobriti i popust na modele koji su već na sniženju. Sve detaljnije informacije možete vidjeti na sajtu pod menijem /korisne inofmacije /povoljnosti za članove.
Još jedna ponuda dolazi iz Azalea training centra u Bijeloj. Za sve članove Unije Pomoraca obezbjedili su najnižu cijenu u regionu, tj dodatni popust koji garantuje veliku uštedu na svim kursevima kod ovog trainig centra. Ovu povoljnost su nam i potvrdili naših nekoliko članova, koji su čuvši za to pokušali i uspješno ostvarili taj popust. Takođe detalje o ovoj akciji, kao i proceduru da se dođe do tog popusta možete pronaći na našem sajtu pod menijem / korisne informacije / povoljnosti za članove.

Takođe želimo napomenuti da su obavljeni i razgovori sa nekoliko auto kuća kao i par naftno-trgovačkih kompanija, koje su voljne našim članovima dati odlične ponude, te iste očekujemo u skorijem periodu. Po prijemu ponuda, putem sajta članstvo će biti pravovremeno obavješteno.

Članovi UO Unije su u pregovorima i sakupljanju ponuda na bazi kolektivnog osiguranja naših članova sa vodećim Osiguravajućim kućama u Crnoj Gori čiji će rezultati takođe biti objavljeni na sajtu.

Pored gore navedenih marketinških koraka UO Unije je došao na ideju o izradi zahvalnice svim našim poslodavcima na kojoj bi potpisnici bili gradonačelnici gradova iz kojih dolaze naši pomorci (većina) i naj taj način probati pospješiti status naših pomoraca na ovom trenutno nestabilnom tržištu gdje je sve veće prisustvo ne dovoljno stručnog i jeftinijeg kadra i doprinijeti održavanju mjesta koje našom stručnošću i zaslužujemo. Akcija o prikupljanju potpisa gradonačelnika je u toku i realizacija projekta će biti propraćana na našem sajtu. 

U toku je ostvarivanje kontakata sa organizacijama istog ili sličnog profila iz drugih zemalja svijeta i razmjena iskustava što smatramo može donjeti unaprijeđivanju u radu naše Unije kao i dodatne benefite za naše članove.