AKTUELNI BROJ ČLANOVA: 434
CRNOGORSKI JEZIK ENGLISH LANGUAGE

Petogodišnji jubilej udruženja

18/02/2021

Ovog mjeseca navršava se 5 godina od osnivanja Unije pomoraca Crne Gore. Tim povodom Upravni Odbor udruženja donio je odluku da dodijeli Zahvalnice pojedincima i organizacijama koji su svojim zalaganjem pružali podršku radu i aktivnostima našeg udruženja te na taj način dali veoma važan doprinos promociji i ostvarivanju prava crnogorskih pomoraca. Nažalost, uslijed epidemiološke situacije, bili smo spriječeni sve Zahvalnice uručiti lično.


Zahvalnice su dodijeljene novinaru i publicisti gospodinu Luković Siniši, uredniku „Emisije za pomorce“ RCG gospodinu Filipović Miloradu, uredniku „Radio Kotora“ gospodinu Nikolić Predragu, menadžeru „NLB banke - filijala Kotor“ gospodinu Vuković Vojinu, novinarki i voditeljki „TV Budva“ gospođici Vugdelić Dušici. Posebne Zahvalnice su dodijeljene i medijskim kućama „Radio Kotor“, „Vijesti“ i „TV Budva“.


Ovom prilikom svim članovima udruženja čestitamo jubilej u uvjerenju da ćemo sa jednakom energijom nastaviti da se zalažemo za prava i unaprijeđenje statusa crnogorskih pomoraca.