AKTUELNI BROJ ČLANOVA: 434
CRNOGORSKI JEZIK ENGLISH LANGUAGE

PAKET POVOLJNOSTI ZA ČLANOVE UNIJE POMORACA CRNE GORE KOD NLB BANKE

U pregovorima sa predstavnicima NLB Banke a.d. Podgorica, kao jedne od rijetkih banaka koja prepoznaje važnost pomoraca kao klijenata, postignut je dogovor o paketu povoljnosti za zainteresovane članove UNIJE Pomoraca Crne Gore. Paket podrazumjeva objedinjenu ponudu iz dva reprezentativna paketa (Plavog i Zlatnog) kao i niz drugih pogodnosti po cijeni od svega 9.50 € mjesečno.
Paket usluga podrazumjeva sljedeće:
Priliv sredstava iz inostranstva (od strane poslodavca) - bez provizije.
Paket kartica za korisnika i članove porodice. Paket uključuje 3 kreditne kartice (Visa i Master Gold, Visa Libero) kao i 2 debitne kartice (Visa i Master) uz mogućnost dobijanja svih navedenih kartica za članove porodice – dodatne kartice.
Kreditni limit po Visa Gold kartici do 300% prosječnog mjesečnog priliva.
Povraćaj od 0,5% od svake transakcije koju obavite Visa i MasterCard Gold karticama na NLB POS terminalima.
Zero Bankomat - podizanje MasterCard Gold Debit karticom na bankomatima NLB u zemlji i inostranstvu kao i ostalih banaka u Crnoj Gori – besplatno.
Prekoračenje po računu: do 200% prosječnog priliva odnosno do 300% overdraft po zlatnom računu. Prekoračenje po računu je aplikativno moguće sprovesti samo na tekuće račune (dakle ovdje dolazi u obzir samo Gold račun, ne i devizni). Kamata za iskorišćena sredstva je 2% na mjesečnom nivou.
Pristup biznis klubovima na nekim aerodromima. Korisnici MasterCard Gold kartica imaju mogućnost besplatnog korišćenja usluga biznis kluba na aerodromu u Beogradu, Sarajevu i u Becu – Vienna International Airport.
Putno zdravstveno osiguranje do 15.000 eura kojim je korisnik osiguran od raznih nezgoda na putovanju u inostranstvu – besplatno.
Kamatna stopa od 0.25% na avista depozite.
Najniža kamatna stopa za konkretan kreditni proizvod.
Gotovinski krediti do 15000/60 mijeseci (za bonitetne i do 20000/60 mijeseci). Gotovinski krediti do 20.000€ do 60mjeseci samo uz sopstvenu mjenicu, uz najnižu ponudu kamatne stope koja je važeća u banci u datom momentu. Naknada za obradu kredita od 0%.
Naknada za obračun ostalih kredita iznosi 0%.
Ostali troškovi prilikom odobrenja kredita su 3,5€ (upit u RKB izvještaj – pregled zaduženja klijenta kod svih banaka i mikrofinansijskih institucija), 2€ za mjenicu.
Ukoliko je riječ o hipotekarnom ili stambenom kreditu to povlači troškove procjene nepokretnosti, polise osiguranja imovine i života, notara i uprave za nekretnine.
Sve povoljnosti NLB Zlatnog partnera.
Besplatno savjetovanje ličnog bankara.
Besplatno Elektronsko bankarstvo, što uključuje mobilno bankarstvo odnosno mbanking.
Besplatan servis SMS info.
Besplatan govorni automat.
Niz ostalih pogodnosti prilikom korištenja NLB kartica što podrazumjeva beskamatnu kupovina na rate kao i ostvarivanje posebnih popusta na mnogobrojnim prodajnim mjestima širom Crne Gore.
test1test2