AKTUELNI BROJ ČLANOVA: 427
CRNOGORSKI JEZIK ENGLISH LANGUAGE

Humanitarna akcija u cilju podrške borbi protiv širenja virusa COVID-19

21/03/2020

Obavještavamo sve zainteresovane da Unija pomoraca Crne Gore pokreće akciju prikupljanja novčanih sredstava u cilju podrške borbi protiv širenja aktuelnog korona virusa.

Obzirom na aktuelnu zdravstvenu situaciju u čitavom svijetu, a posebno u Crnoj Gori i očekivanom širenju virusne infekcije COVID-19, pozivamo Vas da svojim humanitarnim doprinosom pomognete skupljanju sredstava koja bi bila upućena kao donacija našeg udruženja ka crnogorskim zdravstvenim institucijama. 

Vjerujući u humanost svakog člana Unije pomoraca, a kad se uzme u obzir brojnost našeg članstva, sveukupno bi se mogla skupiti veoma značajna donacija, a sa minimalnim uticajem na naš lični budžet.

U skladu sa Vašim mogućnostima, molimo vas da novac uplatite na žiro račun našeg udruženja  530-24798-18 sa svrhom uplate ZA BORBU PROTIV VIRUSA COVID-19. Molimo Vas da prilikom uplate navedete i Vaše ime.

Želimo naglasiti da će ova akcija biti u potpunosti transparentna. Presjek ukupnog uplaćenog iznosa kao i imena donatora, koji ne budu insistirali na anonimnosti, biće dostupni na internet stranici našeg udruženja i ažurirani na sedmičnom nivou.