AKTUELNI BROJ ČLANOVA: 383
CRNOGORSKI JEZIK ENGLISH LANGUAGE

Saradnja sa Kompanijom KIPS

07/12/2017

Poštovani sadašnji i budući članovi Unije,

Posebno nam je zadovoljstvo obavjestiti Vas da smo uspjeli realizovati još jedan projekat-akciju, koja direktno utiče na dobrobit naših članova.

Naime, kompanija KIPS, koja u svojoj ponudi ima na hiljade artikala koji su interesantni kako pomorcima tako i njihovim porodicama, izašla nam je u susret i ponudila početni popust od čak 7%.

Popust se odnosi na sve artikle, osim onih koji su vec na sniženju, akciji ili rasprodaji. Postupak ostvarivanja popusta je je više nego lak, dovoljno je javiti se na info-pultu sa članskom kartom Unije i popust će biti obračunat na kasi.

Predlog menadžera prodaje u KIPS-u je bio da se ova akcija sprovede u kotorskom prodajnom centru do Februara sledeće godine, do kada bi projekat bio u fazi testiranja, ali je nakon iznošenja konkretnih argumenata od strane predstavnika Unije postignut dogovor da se akcija proširi na isti način i na ostale KIPS centre u Baru, Ulcinju, Podgorici, Nikšiću i Beranama.

Moramo izraziti zahvalnost predstavnicima KIPS-a na ukazanom povjerenju, odnosno odobrenom početnom rabatu, sobzirom da na ostvarenje ponuđenog popusta kod ostalih prodavaca traženi/očekivani promet je minimum 4000-6000 Eura po osobi na godišnjem nivou. Menadžment KIPS-a je čak izrazio i spremnost da ukoliko projekat bude pokazao dobre rezultate, u nekom budućem periodu da i dodatni popust, što bi naravno išlo na ruku svim njihovim kupcima iz redova Unije.

Ovaj marketinški uspjeh Unije kao i predhodni koji su ostvareni u nepunoj godini njenog aktivnijeg djelovanja, dokaz su da članovi Unije, odnosno pomorci SVIH PROFILA, mogu imati isključivo korist od zajedničkog djelovanja, bez obzira da li je to finansijske ili neke druge prirode.

Naša je želja i nada da će sve više kolega prepoznati benefite članstva u Uniji i da će se brojnost članstva nastaviti svakodnevno uvećavati.