AKTUELNI BROJ ČLANOVA: 537
CRNOGORSKI JEZIK ENGLISH LANGUAGE

OPEN DAY sa Crewing Agencija iz Splita

07/03/2024

Poštovane kolege,
 
Želimo da Vas obavijestimo da će Crewing Agencija iz Splita "Marie Shipping" biti gost Unije pomoraca Crne Gore  29.03.2024 godine i tom prilikom ista će održati OPEN DAY u hotelu Cattaro Stari Grad Kotor .
 
Ovo je odlična prilika da se upoznate sa otvorenim pozicijama u sveri modernog pomorstva kao i porazgovarate i razmijenite iskustva sa kredibilnim ljidima iz našeg biznisa.
 
Takodje će se obaviti razgovori sa zainteresovanim pomorcima i onima koji traže uposlenje na provjerenim i stabilnim pomorskim kompanijama koje godinama uspješno zastupa Gospođa Lada Kacunko.
 
 U nadi da će ovo biti prilika da neko od naših kolega uspije naći tražene uslove poslovanja Vas pozivamo da se na vrijeme prijavite i obezbjedite svoje mjesto.
 
Sve prijave sa naslovom  'Prijava' a tekstom koji sadrži Vaše ime i prezime, zvanje na brodu kao i informacijom da li ste članovi Unije pomoraca ili ne, slati na kontakt broj Unije (SMS, Viber, Whatsapp) ili na mail. 
 
Prednost će imati naši članovi, ali smo sigurni da će se naći načina da se izađe u susret svim zainteresovanim kolegama, što će zavisiti od dinamike razgovora kao i od broja prijavljenih zbog ograničenog broja mjesta.  
 
Kontakti za slanje pismenih prijava su:
E-mail: info@unijapomoraca.com
Mob tel:+382 69 317 357
 
(Prijave su besplatne)
 
Sretno.
 
 
Agenda i program Open day pogledajte u nastavku.