AKTUELNI BROJ ČLANOVA: 463
CRNOGORSKI JEZIK ENGLISH LANGUAGE

Nastavak saradnje sa kompanijom KIPS i Dom

Želja nam je da obavjestimo sadašnje i buduće članstvo da je poslije pregovora UO Unije Pomoraca sa upravom Kompanije KIPS i Dom, da se akcija od 7% popusta obezbjedi članovima na čitavoj teritoriji Crne Gore, uspješno privela kraju.

Poslije kraćeg test-perioda u kotorskom KIPS-u, a nakon molbe Unije da se akcija proširi na teritoriju cijele Crne Gore, od Ponedeljka 9-og Aprila u Svim KIPS i Dom prodavnicama širom Crne Gore, uz jednostavan postupak moguće je ostvariti pravo popusta bez ograničenja visine računa. Prikazom članske karte Unije na pultu za kupce ostvaruje se popust, pa se sa izmijenjenim računom pristupa uplati na kasi.

Centri u Kotoru, Zelenici, Baru, Podgorici, Nikšicu i Beranama su već od svoje uprave dobili upustva da maksimalno izađu u susret pomorcima kao ozbiljnim i redovnim kupcima, a mi se nadamo da ćemo u skorijoj budućnosti obezbjediti još povoljnosti za naše članove.

Sa tim povoljnostima KIPS se pridružio sve većoj listi prijatelja Unije koji obezbjeđuju posebne uslove članovima, pomorcima. Na toj listi su NLB Banka, Adikko Banka, Azalea Maritime Trening centar, Magnus Moto u Podgorici i Kotoru, kao i Osmanagić Auto Centri u Podgorici i Kotoru.

Mi ćemo se truditi da lista prijatelja pomoraca bude duža u budućnosti, te da će se pomorci moći osjećati povlašćenim i priznatim klijentima. Svi članovi koji mogu doprinijeti poboljšanju života i standarda pomoraca Crne Gore su više nego dobrodošli da sve svoje ideje, zamjerke ili pohvale upute na službeni e-mail Unije koji je podsjecamo info@unijapomoraca.com. Takođe svaki član koji želi aktivnije da se bavi problematikom i da pomogne u ostvarenju zajedničkog cilja - unaprijeđenja života pomoraca, je više nego dobrodošao da se javi i priključi. Unija Pomoraca- Unija svih nas.