AKTUELNI BROJ ČLANOVA: 463
CRNOGORSKI JEZIK ENGLISH LANGUAGE

OSTVARENA SARADNJA UNIJE POMORACA SA MAGNUS MOTO

Ostvarena saradnja sa Magnus Moto sa paketom za članove unije

Sa zadovoljstvom saopštavamo članstvu da je Magnus Moto d.o.o. iz Podgorice, na čelu sa Direktorom Gdin. Vladom Peričićem naše pomorce obradovala sa vrijednim popustima.
U dopisu dobijenom od Gospodina Peričića ponuđen je svim članovima Unije pomoraca u radnjama Magnus Moto popust na sve motocikle od 3% na istaknutu cijenu, ili poklon u robi u vrijednosti od 5% od cijene motocikla koji kupuju. Ovaj popust vazi za sve vidove placanja u cjelosti. U koliko je motocikl vec na nekoj akciji, čak i tada postoji popust članovima, ali u polovini vrijednosti ponuđene skale. Čak je Gdin. Peričić ponudio mogućnost dogovora oko modaliteta plaćanja.
Važno je napomenuti da je pomenuta firma lider na tržištu i sami podatak da zastupa čak šest brendova motocikala, u ponudi ima i ogroman broj renomiranih proizvodjača dodatne opreme, kao i paletu polovnih motocikala koji su provjerenog kvaliteta i porijekla.
Osim poslovnice u Podgorici koja se nalazi na adresi Oktobarske Revolucije 130, postoji i prodajno mjesto i u Kotoru na ulazu u Dobrotu, zgrada preko puta Roda Marketa.
Sve detaljnije informacije o punudi možete dobiti na Magnus Moto kontak telefone +382 20 624 915, 624 918 ili posjetom na zvaničnu web stranicu www.magnusmoto.com
U nadi da će ova saradnja ne samo potrajati, već se i produbiti u ime Unije Pomoraca Crne Gore kao i njenih članova zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju i ponudi.