AKTUELNI BROJ ČLANOVA: 434
CRNOGORSKI JEZIK ENGLISH LANGUAGE

SARADNJA UDRUŽENJA SA TC AZALEA

Poštovane kolege,


Sa zadovoljstvom vas obaviještavamo da je na sastanku održanom 07.02.2017 u prostorijama TC Azalea-e u Bijeloj došlo do susreta predstavnika UO Unije Pomoraca Crna Gore sa predstavnicima pomenutog Training Centra i da je postignut dogovor o saradnji.


U nastavku integralno prenosimo dopis predstavnika TC Azalea-e:

 

Postovani,


Ovim putem zelimo iskazati zadovoljstvo konstruktivnim razgovorima koje je management Azalea Maritime Training Centra Doo Bijela obavio sa predstavnicima Unije Pomoraca Crne Gore u vise navrata.
Azalea Maritime podrzava Vasu misiju i viziju jer se iste podudaraju sa nasim ciljevima postojanja i djelovanja koje traje vec vise od 20 godina. Nastojanje okupljanja i angazovanja sto veceg broja pomoraca na jednom mjestu je od vitalnog interesa kako za samu profesiju tako i za samu njihovu buducnost. Krajnje je vrijeme da se struka okupi na jednom mjestu i pocne sinergicno proaktivno djelovati u pogledu pracenja medjunarodnog i nacionalnog zakonodavstva i slicnih pitanja koja su bitna za pomorce (uslovi na radu, priprema CV-a, ILO zahtjevi i sl.)
Davajuci punu podrsku svim pomorcima, a kao jedan od vidova podrske Vasem udruzenju, ovim Vas putem zelimo obavjestiti da ce svi Vasi aktivni clanovi imati mogucnost da ostvare tzv. “preferencijalni status” klijenta koji podrazumijeva odredjene pogodnosti (npr. licno savjetovanje u vezi sa nacionalnim i STCW obukama, adekvatni popust na cijenu obuka koje se odrzavaju u Azalea Maritime Training Centru DOO Bijela itd.).
Kako bi pomorac ostvario pravo na gore navedeni popust, potrebno je da pri prijavi za pohadjanje obuke naglasi da je clan Vaseg Udruzenja sto ce dokazati sa Clanskom kartom izdanom od strane Unije pomoraca Crne Gore
 
S postovanjem,
Srecko TRIPOVIC
 
Training Manager
Azalea Maritime, Montenegro
c/o Adriatic Shipyard, Bijela
85343 – Herceg Novi, Montenegro
Tel: +382 (0)31 680 040
Fax: +382 (0)31 680 050
E-mail: training@azalea-maritime.com
Web: www.azalea-maritime.com